Termeni si conditii

Aceste Condiţii Generale reglementează relaţiile dintre Vânzătorii şi Utilizatorii (clienţii) care folosesc magazinul electronic www.acousticecstasy.com pentru achiziţionarea de produse. Odată cu executarea unui click pe un produs, imagine, link (altul decât cel pentru Condiţii Generale) sau buton, aflat pe site-ul web www.acousticecstasy.com, se consideră că Dvs. acceptaţi şi sunteţi de acord cu Condiţiile Generale prezentate mai jos. Prezentele Condiţii Generale sunt în conformitate cu cerinţele Legii pentru protecţia consumatorilor (LPC), precum şi cu alte acte normative aflate în vigoare. 


1. DEFINIŢII

VÂNZĂTOR” este reprezentat de site-ul  acousticecstasy.com deţinut de TNS Elprod Lab SRL servind drept platformă  virtuală  pentru oferirea de bunuri la vânzare pentru care cumpărătorul încheie un contract de vânzare la   distanţă  pentru un  anumit articol prezentat în magazinul electronic.

UTILIZATOR”  este o persoană aptă care a fost de acord cu prezentele Condiţii Generale referitoare la comandarea şi achiziţionarea produselor oferite prin intermediul magazinului electronic. 

MAGAZIN ELECTRONIC” este site-ul Acousticecstasy.com definită ca  platformă virtuală destinată  prezentării  pentru vânzare  a produselor specifice şi încheierea  unui acord între  VÂNZĂTOR şi UTILIZATOR  cu privire  la  achiziţionarea  unor  produse prin intermediul acestei platforme.

Societatea comercială "TNS Elprod Lab SRL" are Cod Unic de Iregistrare : RO33431387, cu sediul în Turnu Măgurele, Şoseaua Alexandriei nr.16A, judeţul Teleorman, România. Compania crează şi intreţine propriul magazinul  electronic.  

TNS Elprod Lab SRL este pe deplin responsabilă pentru schimbarea atât a conţinutului site-ului  şi  a  modalităţii  de  accesare cât şi pentru PREZENTAREA ŞI VÂNZAREA  bunurilor prin intermediul  magazinului   electronic şi afişarea Termenilor şi  Condiţiilor Generale şi a  condiţiilor prin  care bunurile  sunt vândute. 

 „COMANDĂ” este cererea făcută de Utilizator către magazinul electronic privind achiziţionarea unuia sau mai multor produse (articole). Comanda se ambalează şi expediază prin curier pe adresa indicată anterior în comandă de către Utilizator, după ce a fost aprobată prin telefon. Aprobarea prin telefon se realizează ca urmare a apelului telefonic efectuat de un angajat al magazinului online pentru confirmare.

 „CURIER” este comerciantul care livrează fizic produsele achiziţionate la adresa indicată de Utilizator şi care îşi desfăşoară activitatea în condiţiile Legii privind serviciile poştale. 

BROŞURĂ / ANUNŢ”  sunt mesajele electronice de informare referitoare la produsele comercializate prin intermediul magazinului electronic pe parcursul unei anumite perioade, care pot fi afişate pe pagina de internet, dar pot fi şi expediate pe adresa de poştă electronică a Utilizatorului.


2. CONDIŢII DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ELECTRONIC 

2.1. Vizualizarea magazinului electronic www.acousticecstasy.com este complet liberă, acesta fiind accesibil din toate punctele lumii.

2.2. Pentru a cumpără din magazinul electronic www.acousticecstasy.com este necesară înregistrarea cu o parolă şi poştă electronică (e-mail) sau numele destinatarului, e-mail, telefon  şi adresă de livrare. Înregistrarea este integral gratuită şi se realizează prin completarea formularului de înregistrare. Clientul înregistrat are posibilitatea de a utiliza toate serviciile magazinului. 

2.3. Utilizatorul trebuie să menţioneze un e-mail şi o parolă, datele personale şi adresele de livrare. 

2.4. TNS Elprod Lab SRL   este administrator de date persoanale înregistrat în înţelesul Legii privind protecţia datelor personale (LPDP) şi are dreptul de a colecta, procesa şi utiliza datele personale ale utilizatorilor săi cu privire la necesităţile magazinului, având în acelaşi timp obligaţia de a păstra în secret aceste date personale, de a nu le utiliza în alte scopuri, nici de a le pune la dispoziţia unor terţi.

2.5.  În magazinul electronic www.acousticecstasy.com fiecare produs are preţul menţionat, de asemenea caracteristicile principale ale produslui şi informaţii suplimentare care au ca scop înlesnirea efectuării unei alegeri informate cu ocazia achiziţionării produsului. De asemenea, pe pagina fiecărui produs prezentat există posibilitatea ca Utilizatorul magazinului www.acousticecstasy.com să exprime opinii şi calificative referitoare la produsul respectiv. 

2.6. Toate preţurile menţionate pe site sunt în exprimate în ron şi euro şi includ TVA. 

2.7. Pe pagină, în partea dreaptă, lângă fiecare produs, se află butonul " Adaugă în coş". Apăsarea butonului "Adaugă în coş" înregistrează produsul selectat în coşul de piaţă virtual al Utilizatorului. Conţinutul coşului se păstrează timp de 60 minute, până când Utilizatorul decide să procedeze la cumpărarea produselor. Prin apăsarea butonului " Finalizează comanda" utilizatorul poate să vizualizeze conţinutul coşului de piaţă virtual, să adauge noi produse ori să le elimine pe cele pe care nu le doreşte. După apăsarea butonului " Cumpără" se afişează datele clientului, datele privind livrarea şi o revizualizare a coşului de piaţă virtual. Comanda se activează prin apăsarea celui de al doilea buton "Cumpără".


3. COMANDĂ DE PRODUSE

3.1. Pentru a face o comandă către magazinul electronic Utilizatorul trebuie să indice:

3.1.1. o adresă de poştă electronică validă;

3.1.2. adresa de livrare a produselor şi de facturare corect completată;

3.1.3. date de contact completate corect -nume, prenume, telefon.

3.2. Comanda se activează, adică este solicitată din magazinul electronic prin apăsarea celui de al doilea buton "Cumpără" - situat sub datele de livrare a comenzii, buton care apare după ce a fost adăugat in coş cel puţin un produs şi a fost apăsat primul buton "Cumpără".

3.3. Atunci când comanda a fost efectuată cu succes, Utilizatorul primeşte o confirmare a comenzii printr-o scrisoare electronică pe adresa de e-mail indicată de acesta. În confirmarea trimisă prin e-mail se menţionează produsul comandat, numărul comenzii, data şi ora la care a fost efectuată comanda.  

3.4. În cazul în care produsul comandat (un anumit model) nu este disponibil, consultantul informează Utilizatorul. Dacă Utilizatorul nu este de acord să comande alt produs ( model similar), comanda poate fi anulată. 

3.5. În magazinul electronic www.acousticecstasy.com se primesc comenzi 24 de ore/ zi, 7 zile pe săptămână. 

3.6 Programul de lucru al consultanţilor magazinului online www.acousticecstasy.com este următorul:

De luni până vineri de la 9:00 până la 20:00.

3.7. Comenzile primite fără date concrete despre cumpărător (Utilizator) sau din care acestea lipsesc, se anulează, dacă Vânzătorul nu primeşte datele concrete în termen de 48 de ore de la primirea comenzii. Astfel de comenzi primesc statusul " RESPINSĂ" din cauza imposibilităţii de a fi onorate. 

3.8. Utilizatorul poate să renunţe la o comandă efectuată, fară a fi necesar să menţioneze cauzele renunţării. 

3.9. Renunţarea la comandă poate fi făcută prin telefon sau printr-o scrisoare electronică (e-mail) expediată pe adresa de e-mail indicată pe site -poşta electronică : office@elprod.ro. Pentru ca renunţarea să fie validă Utilizatorul  trebuie să furnizeze următoarele informaţii: numărul comenzii lansate, numărul de telefon indicat în comandă, numele şi prenumele cu care s-a înregistrat pe site, adresa de e-mail (poştă electronică) cu care s-a înregistrat pe site, preţul comenzii. 


4.  LIVRAREA PRODUSELOR COMANDATE

4.1.  După ce comanda Utilizatorului ajunge în www.acousticecstasy.com, sistemul automatizat al magazinului electronic notifică Utilizatorul prin e-mail cu privire la primirea cu succes a comenzii.  

4.2.  Livrarea se efectuează numai pentru comenzile primite cu succes. 

4.3.  Duminica şi în zilele de sărbătoare oficiale nu se fac livrări de produse. 

4.4. Vânzătorii din cadrul magazinului online lucrează pentru livrări cu firma de curierat "Fan Courier", orele obişnuite de livrare fiind 9.00 până la 18.00.

4.5. Livrarea se efectuează la adresa indicată exact de către Utilizator (indiferent dacă este adresă de reşedinţă sau adresa de la serviciu).

4.6. Preţurile pentru livrare sunt prezentate pe pagina fiecărui produs la secţiunea "Livrare şi Plată". 

4.7. Dacă Utilizatorul nu asigură accesul şi condiţiile de predare a produsului la adresa indicată, în perioada indicată, Vânzătorul este degrevat de obligaţia de a executa livrarea solicitată. 


5. PLATA

5.1. Plata produselor comandate se poate efectua în trei modalităţi diferite sau prin combinaţii ale acestora, indiferent de modalitatea de plată aleasă suma de plată fiind aceeaşi, deoarece nu se adaugă taxe suplimentare pentru procesarea plăţii. 

5.1.1. - Prin "plată ramburs" - plată în numerar către curier la livrare;

5.1.2. - Cu card de credit sau de debit;

5.1.3. - Cu plată din contul PayPal al clientului.

5.2. Pentru fiecare produs comandat, utilizatorul trebuie să plătească preţul care este afişat în magazinul electronic la momentul efectuării comenzii, valabil pănă la epuizarea stocului disponibil. Preţul fiecărui produs se poate modifica dinamic.


6. RENUNŢAREA LA TRANZACŢIE. RECLAMAŢIA

6.1. Utilizatorul are dreptul de a face reclamaţie sau de a returna produsul achiziţionat prin intermediul magazinului electronic în termen de 15 zile lucratoare de la primirea produslui. 

6.2. Renunţarea la contract se poate face şi în faţa curierului cu ocazia livrării produsului, dacă produsul este livrat după termen din cauze care nu ţin de Utilizator şi care nu se datorează  forţe majore. 

6.3. În cazul renunţării la contract, Utilizatorul este obligat să restituie produsele achiziţionate cu un aspect fizic şi comercial neafectat şi cu eticheta/factura intactă. 

6.4. În cazul renunţării la contract, dacă Utilizatorul a achitat produsele, suma achitată pentru produsele returnate i se restituie în contul bancar indicat de acesta, în termen de 15 zile de la primirea produselor. Sumele nu se restituie până când Utilizatorul nu a returnat produsele. Dacă produsele nu sunt returnate în termenul prevăzut la pct. 6.1, renunţarea la contract nu îşi produce efectele. 

6.5. O reclamaţie poate fi făcută atunci când produsele cumpărate nu corespund specificaţiilor prezentate pe site. Neconformitatea celor convenite de părţi se poate manifesta prin: 

• defecte de fabricaţie ale produsului;

• lipsa unor părţi ale produslui;

• a fost expediat un alt produs, diferit de cel comandat;

• deteriorarea produsului în timpul transportării.

6.6. Reclamaţia poate fi făcută la TNS Elprod Lab SRL pe adresa de mail specificată office@elprod.ro, fiind necesar ca Utilizatorul  să returneze de asemenea produsul în termenul de 30 zile. 

6.7. În cazul reclamaţiei Utilizatorul poate să opteze pentru înlocuirea articolului respectiv cu acelaşi articol fără defecte ori pentru returnarea produsului în schimbul restituirii sumei plătite. Consultanţii magazinului electronic vă pot propune ca înlocuirea articolului să fie cu un articol complet diferit, dacă preţurile sunt egale, sau, Utilizatorul să achite suplimentar dacă celălalt articol este mai scump, ori se oferă două articole pentru acelaşi preţ, ori Utilizatorului i se returnează diferenţa între articolul înlocuit şi cel nou, dacă preţul noului articol este mai mic decât preţul achitat de Utilizator. 

6.8. Returnarea produsului în cazul reclamaţiei, în cazurile care nu ţin de defecte de fabricaţie sau deteriorări în timpul transportului, se realizează în următoarele condiţii:

• Aspect comercial bun păstrat ( produsul nu este rupt, zgâriat, deteriorat, supraincalzit).

• Nu prezintă deteriorări provocate de  o utilizare sau montare incorectă.

• Ambalajul original şi eticheta intacte.

6.8.  Returnarea produsului, fie în cazul renunţării la acesta, fie în cazul reclamaţiei, poate fi efectuată prin modalitatea şi pe adresa menţionate în factura comercială cu care Utilizatorul a primit comanda. 

6.9. În cazul înlocuirii produselor, cheltuielile de transport, în ambele direcţii, sunt în sarcina Utilizatorului, cu excepţia cazurilor când schimbul s-a impus din vina magazinului electronic sau a Vânzătorului. În cazul în care clientul doreşte să înlocuiască sau să returneze un produs, acest lucru se poate realiza numai prin firma de curierat "Fan Courier". 

Costul de transport pentru RETUR este suportat integral de către client în ambele situaţii: atât la trimiterea coletului pentru retur cât şi la primirea comenzii de inlocuire a returului. 

În cazul în care în localitatea Utilizatorului nu există un birou al firmei de curierat "Fan Courier", acesta trebuie să contacteze Vânzătorul la numărul de telefon 0721 388 911  pentru stabilirea detaliilor legate de returnarea produsului.


7. CONDIŢII PRIVIND COPIEREA INFORMAŢIILOR

7.1. Întreaga informaţie publicată pe site-ul www.acousticecstasy.com  este proprietatea TNS Elprod Lab SRL, inclusiv fotografiile şi descrierile produselor. Magazinul electronic dă dreptul proprietarilor altor site-uri şi utilizatorilor  de a publica link-uri către magazinul online www.acousticecstasy.com. 

7.2. Este interzisă copierea textelor de pe www.acousticecstasy.com şi postarea acestora pe alte site-uri web şi magazine online fără acordul scris al TNS Elprod Lab SRL sau fără a se cita sursa prin postarea următorului text: " Sursa: magazinul online de module şi echipamente pentru domeniul radio www.acousticecstasy.com" cu link către http://www.acousticecstasy.com.


8. RĂSPUNDERE

8.1. Răspunderea pentru defecţiunile produselor şi pentru restituirea sumelor plătite este a Vânzătorului produsului. Acesta este obligat să pună la dispoziţie, odată cu produsul, şi informaţii pe suport de hârtie care să ajute Utilizatorul în exercitarea drepturilor sale.  


9. BROŞURI ŞI ANUNŢURI

9.1. Atunci când un Utilizator se înregistrează în magazinul electronic, creând un Cont pe pagina de Internet, acceptând Condiţiile generale, acesta este de acord să primească prin poşta sa electronică şi pe telefonul mobil broşuri şi/sau anunţuri de la TNS Elprod Lab SRL, precum şi mesaje referitoare la comenzi de produse şi confirmări privind modifiicarea datelor sale. 

9.2. Utilizatorul poate renunţa în orice moment la a primi broşuri şi/sau anunţuri prin poşta sa electronică şi pe telefonul mobil. 

9.2.1. Prin utilizarea link-ului de internet special creat, care este conţinut de fiecare broşură şi/sau anunţ-buton "dezabonare". 

9.2.2. Prin contactarea TNS Elprod Lab SRL pe adresa de e-mail office@elprod.ro cu solicitarea expresă de a nu mai primi broşuri şi/sau anunţuri.

9.3. Dacă în urma exprimării renunţării la a mai primi broşuri şi/sau anunţuri Utilizatorul lansează o  nouă comandă, atunci se consideră că şi-a dat acordul de a primi broşuri şi/sau anunţuri. 

9.4. TNS Elprod Lab SRL. işi rezervă dreptul de a alege cui să trimită broşuri şi/sau anunţuri, precum şi de a elimina din baza sa de date Utilizatori care şi-au exprimat acordul de a primi broşuri şi/sau anunţuri. 

9.5. TNS Elprod Lab SRL include în broşuri şi/sau anunţuri numai informaţii de promovare a produselor comercializate în magazin. 


10. FEEDBACK

10.1. Orice utilizator poate realiza o legătură inversă cu TNS Elprod Lab SRL pentru a adresa întrebări, a face propuneri şi a primi informaţii.

Contactul poate fi realizat prin intermediul adreselor de e-mail indicate pe site, la numărul de telefon (040) 721 388 911 şi prin intermediul formularului de contact din secţiunea "Contact".

10.2.  TNS Elprod Lab SRL este administrator al site-ului de internet şi respectiv al câmpului de opinii şi dezbateri, putând prin îndeplinirea acestei funcţii să elimine orice calificative necenzurate şi jignitoare, care încalcă moralitatea şi bunul ton.   Prezentele Condiţii generale sunt aprobate de administratorul TNS Elprod Lab SRL şi ultima modificare a acestora este din 01.03.2016. 


Aceste Condiţii Generale reglementează relaţiile dintre Vânzătorii şi Utilizatorii (clienţii) care folosesc magazinul electronic www.acousticecstasy.com pentru achiziţionarea de produse. Odată cu executarea unui click pe un produs, imagine, link (altul decât cel pentru Condiţii Generale) sau buton, aflat pe site-ul web www.acousticecstasy.com, se consideră că Dvs. acceptaţi şi sunteţi de acord cu Condiţiile Generale prezentate mai jos. Prezentele Condiţii Generale sunt în conformitate cu cerinţele Legii pentru protecţia consumatorilor (LPC), precum şi cu alte acte normative aflate în vigoare.