Informatii livrare si plata

LIVRAREA PRODUSELOR COMANDATE

După ce comanda Utilizatorului ajunge în acousticecstasy.com, sistemul automatizat al magazinului electronic notifică Utilizatorul prin e-mail cu privire la primirea cu succes a comenzii.  

Livrarea se efectuează numai pentru comenzile primite cu succes. 

Duminica şi în zilele de sărbătoare oficiale nu se fac livrări de produse. 

Vânzătorii din cadrul magazinului online lucrează pentru livrări cu firma de curierat "Fan Courier", orele obişnuite de livrare fiind 9.00 până la 18.00.

Livrarea se efectuează la adresa indicată exact de către Utilizator (indiferent dacă este adresă de reşedinţă sau adresa de la serviciu).

Preţurile pentru livrare sunt prezentate pe pagina fiecărui produs la secţiunea "Livrare şi Plată". 

Dacă Utilizatorul nu asigură accesul şi condiţiile de predare a produsului la adresa indicată, în perioada indicată, Vânzătorul este degrevat de obligaţia de a executa livrarea solicitată. PLATA

Plata produselor comandate se poate efectua în trei modalităţi diferite sau prin combinaţii ale acestora, indiferent de modalitatea de plată aleasă suma de plată fiind aceeaşi, deoarece nu se adaugă taxe suplimentare pentru procesarea plăţii. 

- Prin "plată ramburs" - plată în numerar către curier la livrare;

- Cu card de credit sau de debit;

- Cu plată din contul PayPal al clientului.

Pentru fiecare produs comandat, utilizatorul trebuie să plătească preţul care este afişat în magazinul electronic la momentul efectuării comenzii, valabil pănă la epuizarea stocului disponibil. Preţul fiecărui produs se poate modifica dinamic.